foto

Tyler-Jane Mitchel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Počkej do jara, Bandini

TV seriály

2006 Báječná parta (TV seriál)
Orange Roughies (TV seriál)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
The Market (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Riding High (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1992 Marlin Bay (TV seriál)
1990 Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky