foto

David Innes Edwards

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2012 The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
2010 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Paradise Heights (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Rage (S02E03)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Sleeper (S01E07)
McCready and Daughter (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
1999 Loupež za bílého dne (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2013 Just Like Yesterday: Tony Christie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky