foto

Sergej Světlakov

  • nar. 12.12.1977 (43 let)
    Sverdlovsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jolki Poslednije
2017 Jolki novyje
2016 Jolki 5
Ženich
2014 Gorko! 2
Jolki 1914
Skoryj 'Moskva-Rossija'
2013 Jolki 3
Pusu!
2012 Džungli
Kameň
2011 Beduín
Jolki 2
2010 Jolki
Naša Russia. Jajca Suďby

TV seriály

2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2006 Naša Russia (TV seriál)

Dokumentární

2020 Sasha from Russia

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Ženich

Dokumentární

2020 Sasha from Russia

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)