foto

Charlotte Valandrey

  • nar. 29.11.1968 (50 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Herečky na scénu!
2008 L'amour dans le sang (TV film)
2007 La mémoire de l'eau
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
2004 Penn sardines (TV film)
Tout va bien, c'est Noël (TV film)
1996 Rançon du chien, La (TV film)
1995 Charlotte dite 'Charlie' (TV film)
Kroky vraha (TV film)
Meurtre à l'étage (TV film)
Ombra abitata, L' (TV film)
The House That Mary Bought (TV film)
1993 Albert Savarus (TV film)
En compagnie d'Antonin Artaud
Éternel mari, L' (TV film)
1992 Orlando
Un flic pourri (TV film)
1991 Toujours seuls
1988 Casa a Roma, Una (TV film)
Sueurs froides: La panne (TV film)
1987 Fucking Fernand
Les fous de Bassan
1986 Taxi Boy
1985 Rouge baiser

TV seriály

2018 Les Innocents (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 95 (S01E95)
Episode 93 (S01E93)
Episode 92 (S01E92)
další epizody (146)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
1996 Docteur Sylvestre (TV seriál)
D'origine inconnue (S02E03)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Il giudice istruttore (TV seriál)
1987 Bonjour maître (TV seriál)

Dokumentární

2002 En aparté (TV seriál)
1993 Zone interdite (TV seriál)
1982 Mardi cinéma (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace