foto

Wolfgang Weber

  • nar. 12.5.1983 (36 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Devious Nanny (TV film)
2015 The Magician's Son
2014 Heat Wave
2012 The Killing Games
2010 All American Zombie Drugs
2008 Nikdy to nevzdávej
2004 H2O (TV film)

TV seriály

2009 Resolve, The (TV seriál)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Hon na predátora (S06E17)

Host

TV pořady

2012 hallo hessen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky