foto

Ľubomír Slivka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval VŠMU v Bratislavě, obor filmová a televizní tvorba – dramaturgie a scenáristika. V letech 1982–1986 působil jako pomocný režisér ve Štúdiu hraných filmů a v bratislavské Kolibě. Od roku 1987 do roku 1991 pracoval jako dokumentarista ve Štúdiu krátkých filmů Slovenské filmové tvorby Bratislava.

Bontonfilm

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Důvěrný nepřítel
2012 Konfident
2008 Cinka Panna
1985 Hra (TV film)

Dokumentární

1990 Deti vetra (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Pavúk
2015 Ferraty (TV film)
1990 Deti vetra (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1990 Deti vetra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace