foto

Travis Fickett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Curse

TV seriály

2020 MacGyver (TV seriál)
Father + Son + Father + Matriarch (S04E08)
2017 12 opic (TV seriál)
Bratři (S03E04)
2016 12 opic (TV seriál)
Rok opice (S02E01)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Boj o pevnost (S01E04)
Rozštěpení (S01E01)
2013 Nikita (TV seriál)
Pay-Off (S04E04)
Broken Home (S03E18)
Reunion (S03E13)
2012 Nikita (TV seriál)
Sideswipe (S03E06)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soumrak (E07)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 12 opic (TV seriál)
Začátek 2/2 (S04E11)
Začátek 1/2 (S04E10)
Ještě minutu (S04E09)
další epizody (11)
2016 12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
Vzkříšení (S02E11)
další epizody (13)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Svědek (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky