Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

Nevada 

všechny recenze uživatele

Děj dost nudný, předvídatelný. Kulisy mi připadnou děsně laciné. Sekce samotná vypadá jako nějaká papundeklová vesmírná loď. Maggie Q mi jako Nikita moc nesedí, tu drsnou agentku-vražedkyni jí nevěřím. Nejsympatičtěji působí když si na nic nehraje a má normální oblečení. Naopak když má vypadat sexy, ať už v plavkách nebo elegantních šatech, tak působí dost škrobeně. Většina soubojů byla úsměvná, některé akční scény až směšné. Dialogy nevěrohodné. Lehké plus je za poměrně známé obličeje ve vedlejších rolích. Větší plus je za novou mladou rekrutku Alex. Spolu s "čističem" vypadá asi na nejzajímavější postavu. Pilot k dalšímu sledování nenalákal. Celkově si tohle jeden z mých nejoblíbenějších filmů nezasloužil. ()

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Na Nikitu v podání Maggie Q jsem si musel dlouho zvykat, ale nakonec jsem to překousl. Ono je totiž docela těžké uvěřit 30kg holce všechny ty rvačky a přestřelky... ;) Scénáře jsou velice jednoduché, akce občas mírně zmatená, ale mohlo to dopadnout mnohem hůř. Naštěstí to alespoň zachraňuje dobrá hudba a fakt, že je to zatím díl od dílu lepší, což mi 2. série jen potvrdila. Nikitu beru jako moje malé tajné guilty pleasure... ;) ()

Reklama

Skleena 

všechny recenze uživatele

Maggie Q je sice zatracene sexy (kdyz si odmyslime ty jeji jednicky :), ale Nikitu bych jí nevěřil ani za mák... i ty soubojový scény mohly být lepší, i když, pravda, tam, kde bojuje někdo jiný než ona, to celkem ujde... Za mě zklamání, na kanadskou klasiku to nemá, byť ani ta nebyla místy "smíchuvzdorná"... ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Po peti dilech velice mile prekvapeni! Maggie me sice jeste nepresvedcila - porad ji ty bitky tak nejak nemuzu uverit... Naopak Lyndsy Fonseca mi tam perfektne sedi a "Nick Slaughter aka Viktor Čistič" je geniální! Obsazeni je tedy vynikajici a zbytek zatim taky. Snad jim to nekolik serii vydrzi... Update: Puvodni hodnoceni se tyka prvnich dvou sezon... Bohuzel treti serie jasne ukazuje ze slibny zacatek muze mit i dramaticky pad... A nemuzu se zbavit dojmu ze tvurci nejak nevi jak rozvinout pribeh dal aby to za neco stalo... Od treti sezony dve hvezdy dolu... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Akční seriál na motivy Brutální Nikity. Komentář píšu po skončení celého seriálu a nepamatuji si přesné detaily jednotlivých sérii. První řada je dost chytlavá. Maggie Q alias Nikita se snaží spolu Lyndsy Fonsecou sabotovat Divizi. Postupem času se seriál dost promění, vzniknou noví nepřátelé, některé postavy změní stranu. Melinda Clarke výborně vychytralá a spolu Robem Stewartem nejlepší záporáci (zapomeňte na klaďase Nicka Slaughtera). Každá série má svůj vlastní děj a vymezený cíl, co je potřeba dokázat. Seriál má svůj uzavřený konec, takže rozhodně stojí za to se dodívat.(hodnocení za 1. - 4. sérii - konec) ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Xander Berkeley a Sarah Clarke jsou ve skutečnosti manželé. Společne si zahrali také v seriálu 24 hodin (od r. 2001)f. (Narcis)
  • Maggie Q je první herečkou asijsko-amerického původu, která hraje v americkém televizním dramatickém seriálu hlavní roli. (Fevas)
  • Postava Carly (Erica Gimpel) je směsicí dvou postav z původního seriálu Brutální Nikita (od r. 1997), a to Nikitiny (Peta Wilson) důvěrné kamarádky a sousedky Carly (Anais Granofsky) a zakladatelatelky Sekce 1 Adriany (Siân Phillips). (Fevas)

Reklama

Reklama