foto

Víctor Clavijo

  • nar. 28.9.1973 (46 let)
    Algeciras, Cádiz, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La primera cita
2017 Las siete muertes
Llueven vacas
2016 Gernika
Nini
2015 La isla del viento
Sicarivs: La noche y el silencio
Todo saldrá bien
2012 Holmes & Watson, Madrid Days
Impávido
2011 Camera obscura
Sněžné ticho
Verbo
2010 18 comidas
2009 Amanecer en Asia
2008 3 dny
2007 Expres Oviedo
Na Susovu počest
2006 GAL
2004 Adiós
La vida que te espera
Pijavice
Principio de Arquímedes, El
2003 Regalo de Silvia, El
2002 Caballero Don Quijote, El
Nedočkavý alchymista
To nejlepší naposled
2000 Las razones de mis amigos
Me da igual
1999 Los lobos de Washington
1998 Buen novio, Un

TV seriály

2019 Hernán (TV seriál)
Hernán (S01E08)
Sandoval (S01E07)
Alvarado (S01E06)
další epizody (8)
2016 Lo que escondían sus ojos (TV seriál)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
Ministerstvo času (TV seriál)
2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
Hermanos (TV seriál)
Srdce oceánu (TV seriál)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
2010 Karabudjan (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
Una bala para el Rey (TV seriál)
2008 La Señora (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
Mujeres (TV seriál)
Tirando a dar (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
2004 Los 80 (TV seriál)
2003 Una nueva vida (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky