foto

Joanne Samuel

  • nar. 1957
    Camperdown, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Smoke Between Trees
2017 My Pet Dinosaur
2016 Brock (TV film)
2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
1997 Wiggles Movie, The
1988 Spook
1987 Boj v temnotách
Gallagher's Travels
1985 Long Way Home, The (TV film)
1984 Královna silnic (TV film)
1983 City's Edge, The
1982 Early Frost
1981 Alison's Birthday
1979 Šílený Max

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1997 Fallen Angels (TV seriál)
1987 Hey Dad..! (TV seriál)
1986 Five Times Dizzy (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1978 Case for the Defence (TV seriál)
1976 The Sullivans (TV seriál)
Young Doctors, The (TV seriál)
1975 Shannon's Mob (TV seriál)
1974 Class of '74 (TV seriál)
1973 Certain Women (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Madness of Max
2008 Kam se hrabe Hollywood

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Five: Earth

Host

TV pořady

1981 Ratbags (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky