foto

Sigmar Solbach

  • nar. 3.10.1946 (73 let)
    Olpe, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Loď snů - Portoriko (TV film)
Rosamunde Pilcher: Otázka cti (TV film)
2011 Loď snů - New York (TV film)
Wilsberg - Tote Hose (TV film)
2009 Am Kap der Liebe - Unter der Sonne Uruguays (TV film)
Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
2008 Alpská klinika: Touhy srdce (TV film)
2007 Alpská klinika II (TV film)
Hotel snů: Jižní Afrika (TV film)
2006 Pod bílými plachtami: Štěstí na horizontu
2005 Doktor na Tenerife (TV film)
2004 Rosamunde Pilcher: Sen jednoho léta (TV film)
Vítr v palmách (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)
Loď snů - Zambie (TV film)
2001 Prokletí posedlosti (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1999 Strach v mém srdci (TV film)
1998 Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
Im Fegefeuer der Lust (TV film)
1995 Touha po pomstě (TV film)
Traumschiff - Mauritius, Das (TV film)
1990 Schlaraffenland (TV film)
1989 Radiofieber (TV film)
1988 Männer vom K3 - Familienfehde, Die (TV film)
Tagebuch für einen Mörder (TV film)
1985 Seemann, gib Obacht! (TV film)
1984 Das Traumschiff - Nachbarn/Tochter des Chefs/Der Falschspieler (Brasilien) (TV film)
Titanic (TV film)
1983 Es gibt noch Haselnuß-Sträucher (TV film)
1982 Heiße Herz, Das (TV film)
1981 Das Traumschiff - Liebe für Alice/Betsy und der Schlagerstar/Der Juwelendieb (TV film)
Variationen (TV film)
Wie man sich bettet (TV film)
1979 Revolution in Frankfurt (TV film)
Victoria
1978 Boeing Boeing (TV film)
Vorhang auf, wir spielen Mord (TV film)
Väter und Söhne (TV film)
1976 Babenberger in Österreich, Die (TV film)

TV seriály

2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Tout feu, tout femme (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
Lukas und Sohn (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Steinschlag (S01E23)
1986 Hans im Glück (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky