foto

Jan Plachý

  • nar. 1973
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)

Dokumentární

2014 Století Miroslava Zikmunda - vyp.

TV pořady

2010 Den NATO 2010 (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 Mária a Mária (TV film)
2011 Lógar čili Velká Hora (TV film)
2010 S padákem nad hlavou (TV film)
2007 Trofeo Niké Moravia (TV film)

TV pořady

2010 Hranice dokořán – Rozmówki polsko-czeskie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace