foto

Valerij Storožik

  • nar. 7.12.1956 (63 let)
    Kotelva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Repetitor
2004 Jezdec jménem smrt
1998 Děň polnolunija
1993 Urod
Zavěščanije Stalina
1990 Посредник
1989 Село Степанчиково и его обитатели (TV film)
1986 Boris Godunov
1984 Břeh
1982 Pohádka o putování

TV seriály

2020 Těorema Pifagora (TV seriál)
2018 Morozova (TV seriál)
Těň somněnija (S02E46)
Posledstvija dobra (S02E45)
Fotomoděl (S02E43)
další epizody (36)
2017 Altar Tristana (TV seriál)
Bumerang (TV seriál)
Dom u posledněgo fonarja (TV seriál)
Grozďja vinograda (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Zakon parnych slučajev (S01E50)
Proizvodstvennyj brak (S01E48)
Sliškom javnyje uliki (S01E47)
další epizody (38)
Něznakomka v zerkale (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
Trjufelnyj pjos korolevy Džovanny (TV seriál)
Ženich dlja duročki (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
Pogruženije (TV seriál)
Vtoroj šans (TV seriál)
2012 Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Revansh (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo o povešennoj studěntke (E16)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ružjo na stěně (S01E08)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Zolotoj oleň (S02E10)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dvojnaja ošibka (S01E13)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky