foto

Jody Lee Lipes

  • nar. 18.1.1982 (38 let)
    Doylestown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Výjimeční přátelé
2018 Drew Michael: Speciál (TV film)
2016 Místo u moře
2015 Vykolejená
2013 Ptáče
2011 Martha Marcy May Marlene
Pevnost
2010 Dvě brány sna
Nábyteček
2008 Po škole
2006 Doris
Prom Date

TV seriály

2020 Bludné kruhy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Hříšnice (TV seriál)
Part I (S01E01)
2012 Girls (TV seriál)
Řekla ano (S01E10)
Dej mi pokoj (S01E09)
Návrat (S01E06)
další epizody (7)

Dokumentární

2014 Ballet 422
The Great Invisible
2013 Magna Carta... Holy Grail
2012 Brute Force

Režijní filmografie

Filmy

2013 Confederacy
2010 NY Export: Opus Jazz

TV seriály

2018 Hříšnice (TV seriál)
Part IV (S02E04)
2017 Hříšnice (TV seriál)
Part VI (S01E06)
2012 Girls (TV seriál)
I raplové potřebujou holku (S01E08)
Vítejte v Bushwicku, aneb crack-nehoda (S01E07)

Dokumentární

2014 Ballet 422
2009 Brock Enright

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nábyteček

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Confederacy
2010 NY Export: Opus Jazz

Dokumentární

2009 Brock Enright

Fanoušci tvůrce