foto

Vittorio Sanipoli

  • nar. 27.10.1915
    Quinto al mare, Itálie
  • zem. 25.7.1992 (76 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Pianeta Venere
1976 Guêpier, Le
1975 Sleeping Car - Supplemento Rapido Con Cadavere
1974 Quelli che contano
Uomini duri
1973 Muži
1972 Pravda a lež
1971 Deset strašných dní
Roma bene
Siamo tutti in liberta provvisoria
1966 Estouffade à la Caraibe
Luce a gas (TV film)
Vacanze sulla neve
1965 Agente 077 dall'oriente con furore
1964 Vendicatore mascherato, Il
1963 Figlio del circo, Il
Komisař Maigret zuří
Stalo se v Turíně
Violenza segreta
1962 Dobyvatelův meč
Konstantin Veliký
Maciste, il gladiatore piů forte del mondo
Verdi bandiere di Allah, Le
1961 Mongoli, I
Morte di un bandito
1959 Velká válka
1958 Addio per sempre!
Žena, o které se mluví
1956 Orlando e i Paladini di Francia
1954 Il cavaliere di Maison Rouge
La Reine Margot
Napoli piange e ride
Nesahejte na prachy
Una donna prega
Vergine moderna
1953 Domenica della buona gente, La
Età dell'amore, L'
Gioventù alla sbarra
Il sacco di Roma
Napoletani a Milano
Spartaco
1952 Donna che inventò l'amore, La
Figlio di Lagardere, Il
Il boia di Lilla - La vita avventurosa di Milady
Romanzo della mia vita, Il
1951 Canzone di primavera
Clandestino a Trieste
L'ultimo incontro
Mago per forza, Il
Vedi Napoli e poi muori
Vendetta di Aquila Nera, La
1950 Cavalcata d'eroi
Náklaďák
Tormento
Turri il bandito
1949 Biancaneve e i sette ladri
1948 Lettera all'alba, Una
1947 Corriere del re, Il
Cuore
Diavolo bianco, Il
Revanche de Baccarat, La
Rocambole
1945 O sole mio
Quartieri alti
1943 Il figlio del corsaro rosso
1942 Gli ultimi filibustieri
Morte civile, La

TV seriály

1979 Luigi Ganna detective (TV seriál)
1974 Assassinio dei fratelli Rosselli, L' (TV seriál)
Commissario Di Vincenzi, Il (TV seriál)
Orlando furioso (TV seriál)
1973 Tre camerati, I (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1965 Donna di fiori, La (TV seriál)
La figlia del capitano (TV seriál)
Scaramouche (TV seriál)
1963 Il mulino del Po (TV seriál)
Luisa Sanfelice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace