foto

Harry Eden

  • nar. 1.3.1990 (30 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 In a Year
2014 Spoiler, The
2012 Boys on Film 8: Cruel Britannia
2011 The Mapmaker
2010 Nightswimming
2008 Temné vzpomínky
2006 Mláďata
Země slepých
2005 Koma
Oliver Twist
2003 Petr Pan
Real Men (TV film)
2002 Pure

TV seriály

2007 Foylova válka (TV seriál)
Oběti války (S05E02)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2002 Krůček k vraždě (TV seriál)
Flashback (S02E05)