foto

Luigi Maria Burruano

  • nar. 22.4.1945
    Palermo, Sicílie, Itálie
  • zem. 2017
    Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mario Francese (TV film)
2016 Boris Giuliano: Un poliziotto a Palermo (TV film)
L'Attesa
Quel bravo ragazzo
2014 L'assalto (TV film)
2013 La Madre
2012 La città ideale
Pagate fratelli
Sins Expiation
Tutto tutto niente niente
Vi perdono ma inginocchiatevi (TV film)
2011 Qualunquemente
2010 Ultime 56 ore, Le
2009 Napoli, Napoli, Napoli
Pochi giorni per capire
2007 La fine del mare
Milano Palermo - Il ritorno
2006 Eccezzziunale... veramente: capitolo secondo... me
2005 Concorso di colpa
Quo Vadis, Baby?
2004 Paolo Borsellino (TV film)
2003 Blindati (TV film)
Ritorno di Cagliostro, Il
Salvo D'Acquisto (TV film)
Volnost
2002 Ginostra - mafie nespí, mlčí
Il trasformista
Nati stanchi
Nowhere
Sant'Antonio di Padova (TV film)
2001 Benzina
E adesso sesso
L'attentatuni (TV film)
2000 Sto kroků
1999 Amore a prima vista
Falcone (TV film)
Fame e la sete, La
1996 Italiani
Luna a ta druhá
1995 Starman - Výrobce hvězd
1993 Nel continente nero
Quattro bravi ragazzi
Scorta, La
1992 La Discesa di Aclà a Floristella
1989 Mery navždy
1984 Sicilská spojka
1970 Amore coniugale, L'

TV seriály

2014 Furore: Il vento della speranza (TV seriál)
2013 Baciamo le mani: Palermo-New York 1958 (TV seriál)
2011 Il segreto dell'acqua (TV seriál)
Sangue caldo (TV seriál)
2008 Io e mio figlio - Nuove storie per il commissario Vivaldi (TV seriál)
2006 48 ore (TV seriál)
L'onore e il rispetto (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2003 Camera Café (TV seriál)
Un caso di coscienza (TV seriál)
2001 Komisař Montalbano (TV seriál)
Dotek umělcův (S03E02)
2000 Turbo (TV seriál)
1998 Incantesimo (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky