foto

Paul Bernbaum

  • nar. 15.9.1957 (61 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 K Blows Top (TV film)
2007 Next
2006 Hollywoodland
1998 Městečko Halloween (TV film)
Už je v boudě (TV film)
1997 Poplach v skautském táboře
Správné styky (TV film)
1995 Dítě na půjčku (TV film)
1994 Tajný agent Royce (TV film)

TV seriály

2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Noční můry (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Champagne High (S02E17)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Two for the Road (S02E04)
Low and Away (S01E10)
Next Generation (S01E09)
další epizody (4)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace