Reklama

Reklama

Mike Hammer

(seriál)
Krimi / Akční / Mysteriózní / Thriller
USA, 1984, 48x60 min

Hrají:

Stacy Keach, Lindsay Bloom, Don Stroud, Kent Williams, Danny Goldman, Frances Bay, Lana Clarkson, Sharon Stone, Anthony De Longis, Stuart Pankin (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mike Hammer je typický detektiv tzv. "americké drsné školy", ke které patří třeba postavy Raymonda Chandlera nebo Dashiella Hammeta. Původně se jedná o literární postavu, jíž vytvořil Mickey Spillane. Mike Hammer nosí svůj oblíbený kolt ráže 45 (Betsy), je drsný, cynický a tak trochu misogynní. Často to Mike Hammer sám schytá, přitom o peníze moc nezavadí. Jeho postava byla zfilmována už dříve (v roce 1953 román Já, porota). (type_B)

(více)

Recenze (16)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem milovala. A myslím, že jsem podle toho napsala i první fanfic, ale dneska si nechci pokazit dojem reprízou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Když vešla do dveří, oba sme vědeli, že tohle setkání je osudové a že to nemúže dopadnout dobře. Její lodičky se leskli při odrazu slunce, které se probíjelo skrz napoly zatažené žaluzie v mé kanceláři. Dym z její cigarety se rozpřestrel v celé místnosti a já vědel, že tenhle případ mě múže stát všechno. Asi prvý vážny seriál, ktorý som kedysi s buldočou pravidelnosťou sledoval. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Jo jo, to už je dávno. Ovšem Stacey Keach své charizma měl a hlášky v seriálu se mi líbily, celkově pojato jako dílko, které si nehraje na to, aby Vám vstávaly vlasy hrůzou na hlavě nad brutalitou zločinců,nýbrž s lehkým úsměvem sledovali práci tohohle zajímavého detektiva. Proč ne?:-) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle knihy „I, the Jury“ (1943) Mickeyho Spillaneho. (Terva)

Reklama

Reklama