foto

Gabriela Preissová

  • nar. 23.3.1862
    Kutná Hora, Rakouské císařství
  • zem. 27.3.1946 (84 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Její pastorkyňa (divadelní záznam) - divadelní hra
2009 Gazdina roba (divadelní záznam) - divadelní hra
2005 Jenufa (divadelní záznam) - divadelní hra
2004 Její pastorkyňa (divadelní záznam) - divadelní hra
1997 Její pastorkyňa (divadelní záznam) - divadelní hra
1992 Gazdina roba (divadelní záznam) - divadelní hra
1989 Jenufa (TV film) - divadelní hra
1983 Její pastorkyňa (TV film) - divadelní hra
1981 Jenufa (TV film) - divadelní hra
1976 Jenůfa (TV film) - divadelní hra
1972 Její pastorkyňa (divadelní záznam) - divadelní hra
1971 Gazdina roba (TV film) - divadelní hra
1938 Její pastorkyně - divadelní hra
1929 Její pastorkyňa - divadelní hra

Herecká filmografie

TV seriály

1975 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Hon na lišku (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace