foto

František Hostaša

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1992 Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
1983 Rovnováha (TV film)
1963 Svatá Jana (studentský film)

Dokumentární

1991 Černá keramika (TV film)

TV pořady

1984 Když se dva setkají (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace