Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film o pevných rodinných poutech a přátelství, které pomohou nalézt životní rovnováhu. Jana Keplerová (M. Dvorská), žena středního věku a matka dospělých dětí, prožívá složité životní období. Ztratila věrného manžela, milujícího otce, podle ní dokonalého člověka... Ale byl skutečně takový? Ačkoli je jeho odchodem hluboce zasažena, dokáže si připustit, že její manžel nebyl žádný světec, a najít tak ztracenou životní rovnováhu? (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

topi 

všechny recenze uživatele

Milena Dvorská tady všem ostatním hereckým kolegům ukazuje, jak má vypadat charakterní herectví. Všichni ostatní jsou oproti ní minimálně o dva stupně níže. Škoda, že tato dramatická inscenace nebyla obsazena lepšími aktéry. Z brněnské televize přeci jen lepší kousek. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Když vám umře někdo blízký je to každopádně tragédie. Avšak ještě větší se snáší hnedle potom. Supy, kteří začínají kroužit kolem a vycítí šanci uzmout něco ze své kořisti. Zde v podobě dědictví, kdy ale matka (Milena Dvorská) všechno statečně zvládá i když nějaké ty rány taky dostává. 45% ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Nejtěžší je najít Rovnováhu při hodnocení tohoto filmu, a to mezi dvěma a třemi hvězdami. Tak já dám tři, páč mám dobrou náladu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Smutné je, když zemře muž a děti se rozhodnou hned trhat majetek na kusy. Jako alibi s velkou radostí přijmou otcovu nevěru, takže matku nepodpoří, ale vysvětlují tím své chování. Pro matku pak také mají využití, mohla by se jim starat o dítě. Bohužel je rodinný film vcelku nudnější a jediný herecký výkon stojící za to je právě ten Mileny Dvorské. Utrpení z ní doslova čiší. Možná je to proto, že sama měla problémy s dcerou, tím samozřejmě neříkám, že už v té době. Hlavně to ale byla dobrá herečka. Tím to ale bohužel končí. Pořád dokola opakující se dialogy a velmi průměrný scénář udělají i při krátké stopáži svou práci. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Otec umře a matka se diví, že děti by rády peníze. Někdy je dost afektovaná. Ale dělání všechny smutky zahání, dělání je lék. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama