foto

Bruce Allpress

  • nar. 25.8.1930 (89 let)
    Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Frosty Man and the BMX Kid
2007 Já a moje příšera
2006 Ozzie
2005 Herkules (TV film)
2003 Past v dole (TV film)
2002 Pán prstenů: Dvě věže
1996 Sen každé ženy (TV film)
1993 Piano
Úplné bezvětří 2 (TV film)
1992 Potopení lodi Rainbow Warrior
1990 Přítel z pekla
1985 Came a Hot Friday
1983 Poslední pirát
1982 Beyond Reasonable Doubt
The Scarecrow
1929 Oursins, Les

TV seriály

2019 Straight Forward (TV seriál)
Malurten i bægeret (E04)
Kidnappet (E03)
2009 The Cult (TV seriál)
2008 Power Rangers Jungle Fury (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
1999 Duggan (TV seriál)
1996 City Life (TV seriál)
1995 Fallout (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Vysvobozené srdce (S01E13)
Cesta do Calydonu (S01E03)
Riding High (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)
1988 Erebus: The Aftermath (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Hanlon (TV seriál)
1978 Gather Your Dreams (TV seriál)
1977 Hunterovo zlato (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace