foto

Pierre Koralnik

  • nar. 22.12.1938 (82 let)
    Paris, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Das letzte Versteck (TV film)
1991 Démoniaques, Les (TV film)
1990 Quartier nègre (TV film)
1985 Enquête sur une parole donnée: La lettre perdue (TV film)
1984 Rapt, Le (TV film)
1978 Rumeur (TV film)
1977 Moi, exilée (TV film)
1974 Reine de Saba, La (TV film)
1973 Salomé (TV film)
1972 Sainte famille, La
1970 Cannabis
1969 Salomé (TV film)
1967 Anna (TV film)

TV seriály

1997 Maigret (TV seriál)
Maigret a mrtvý ve vaně (E27)
1991 La grande collection (TV seriál)

Dokumentární

1991 Gesichter der Schweiz (TV film)
1964 Horror (TV film)

TV pořady

1970 Ich bin Vicky Leandros (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Quartier nègre (TV film)
1985 Enquête sur une parole donnée: La lettre perdue (TV film)

TV seriály

1991 La grande collection (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky