foto

Jerry Douglas

  • nar. 12.11.1932 (86 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lang Lang - New York Rhapsody (koncert)
The Final Show
2012 Silent But Deadly
2011 Head Over Spurs in Love
1998 Kmotříček
Vánoční přání (TV film)
1991 JFK
1982 Wedding on Walton's Mountain, A (TV film)
1981 Drahá maminko
Krásky
1978 Avalanche
Katastrofa letu 401 (TV film)
Správní chlapi nosí černou
1977 Krásky a zločin (TV film)
1976 Brinks: The Great Robbery (TV film)
1975 Dead Don't Die, The (TV film)
1973 Hunter (TV film)
The Stranger (TV film)
1971 Travis Logan, D.A. (TV film)
1967 Gunn
1965 Harlow
1963 Black Zoo
1961 Blast of Silence

TV seriály

2007 Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S05E11)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2012 A Musicares Tribute to Paul McCartney (koncert)

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace