foto

Issa Doumbia

  • nar. 10.6.1982 (37 let)
    Versailles, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Premier de la classe
2017 La Colle
Sales gosses
2012 La Planète des cons (TV film)
Oui, šéfe!
2011 Au bistro du coin
Beur sur la ville
2006 Bamako

TV seriály

2019 Sam (TV seriál)
Bettina (S03E08)
Capucine (S03E07)
Adam (S03E06)
další epizody (8)
2012 Lascars (TV seriál)
Nos Chers Voisins (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
Vivement la télé (TV pořad)
2014 Stars sous hypnose (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Comment ça va bien! (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky