foto

Franco Castellano

  • nar. 11.1.1957 (62 let)
    S. Vito al Tagliamento, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Luisa Spagnoli (TV film)
2013 La Voce
2012 Barabbas (TV film)
Vorrei vederti ballare
2009 Enrico Mattei - L'uomo che guardava il futuro (TV film)
Le segretarie del sesto (TV film)
Lo smemorato di Collegno (TV film)
Puccini (TV film)
2008 Il sangue e la rosa (TV film)
Pavel VI. - papež v bouřlivých časech (TV film)
2007 Caccia segreta (TV film)
Segreto di Arianna, Il (TV film)
Ultimo dei Corleonesi, L' (TV film)
2006 Gino Bartali - L'intramontabile (TV film)
Mafalda di Savoia - Il coraggio di una principessa (TV film)
2005 Briciole (TV film)
2004 Cime tempestose (TV film)
2003 Rózsovy písně
2002 Perlasca (TV film)
Tutto in quella notte (TV film)
2001 Riconciliati
Sarò il tuo giudice (TV film)
2000 Maria, figlia del suo figlio (TV film)
1999 Ama il tuo nemico (TV film)
Cristallo di rocca (TV film)
Tutti per uno (TV film)
Uomo perbene, Un
Utajené zločiny 2: Záhadný dům (TV film)
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Chobotnice 9 (TV film)
Onorevoli detenuti
1996 Caso Fenaroli, Il (TV film)
Intolerance
1993 Il giovane Mussolini (TV film)
Tra due risvegli
1991 Solo per dirti addio (TV film)
1990 Aquile (TV film)

TV seriály

2014 Una pallottola nel cuore (TV seriál)
2012 Commissario Nardone, Il (TV seriál)
2008 Přítelkyně (TV seriál)
2004 La stagione dei delitti (TV seriál)
Síla intrik (TV seriál)
2003 Citadela (TV seriál)
2002 Commesse 2 (TV seriál)
2000 Impero, L' (TV seriál)
Sospetti (TV seriál)
1999 Commesse (TV seriál)
1998 Lui e lei (TV seriál)
Žena z vlaku (TV seriál)
1997 Nessuno escluso (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
Uno di noi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace