foto

Canyon Prince

  • nar. 14.12.1977 (42 let)
    Knoxville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nitky moci (TV film)
2014 Hard Sun
Run Like Hell
2005 My Demon Within
2003 Timecop 2

TV seriály

2008 Romantic Foibles of Esteban, The (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2001 Thrills (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twelve (S01E12)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky