foto

Paul Abbott

  • nar. 22.2.1960 (60 let)
    Burnley, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 28 tisíc
2009 Na odstřel - původní scénář
2003 Alibi pro vraha (TV film)
2002 Zítra La Scala!
1999 Butterfly Collectors (TV film)
1998 Reckless: The Movie (TV film)
1997 Police 2020

TV seriály

2018 Shameless (TV seriál)
Sleepwalking (S08E12)
A Gallagher Pedicure (S08E11)
Church of Gay Jesus (S08E10)
další epizody (4)
2017 Bizim Hikaye (TV seriál)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 1 (S02E01)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Occupy Fiona (S08E07)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
další epizody (8)
2016 Shameless (TV seriál)
Ouroboros (S07E09)
Familia Supra Gallegorious Omnia! (S06E12)
Sleep No More (S06E11)
další epizody (13)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
Drugs Actually (S05E11)
South Side Rules (S05E10)
další epizody (12)
2014 Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
Emily (S04E11)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
další epizody (12)
2013 Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Order Room Service (S03E11)
Civil Wrongs (S03E10)
další epizody (12)
2012 Hit & Miss (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Shameless (TV seriál)
Fiona Interrupted (S02E12)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
A Great Cause (S02E10)
další epizody (12)
2011 Exil (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Father Frank, Full of Grace (S01E12)
Daddyz Girl (S01E11)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
další epizody (12)
2007 Shameless (TV seriál)
Revelations (S04E08)
Terrorist Target (S04E07)
Dangerous Situation (S04E06)
další epizody (8)
2006 Shameless (TV seriál)
The Wedding (S03E08)
Act Your Age (S03E07)
In With The Maguire's (S03E06)
další epizody (8)
2005 Shameless (TV seriál)
True Love (S02E10)
Sister, Sister (S02E09)
Against The Odds (S02E08)
další epizody (10)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Christmas Special (S01E08)
Dead (S01E07)
Monica Comes Home (S01E06)
další epizody (8)
2003 State of Play (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2001 Best of Both Worlds (TV seriál)
Linda Green (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
Doteky zla (TV seriál)
Reckless (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Shameless (TV seriál)
Episode 10 (S11E10)
Episode 9 (S11E09)
Episode 8 (S11E08)
další epizody (14)
2019 Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 33 (S02E33)
Episode 32 (S02E32)
Episode 31 (S02E31)
další epizody (17)
Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
Citizen Carl (S10E07)
Adios Gringos (S10E06)
další epizody (15)
2018 Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (37)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
Shameless (TV seriál)
Down Like The Titanic (S09E07)
Face It, You're Gorgeous (S09E06)
Black-Haired Ginger (S09E05)
další epizody (11)
2017 Bizim Hikaye (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Occupy Fiona (S08E07)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
další epizody (8)
2016 Shameless (TV seriál)
Requiem for a Slut (S07E12)
Happily Ever After (S07E11)
Ride or Die (S07E10)
další epizody (24)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
Drugs Actually (S05E11)
South Side Rules (S05E10)
další epizody (12)
2014 Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
Emily (S04E11)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
další epizody (12)
2013 Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Order Room Service (S03E11)
Civil Wrongs (S03E10)
další epizody (12)
2012 Shameless (TV seriál)
Fiona Interrupted (S02E12)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
A Great Cause (S02E10)
další epizody (12)
2011 Shameless (TV seriál)
Father Frank, Full of Grace (S01E12)
Daddyz Girl (S01E11)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
další epizody (12)