foto

Caroline Huppert

  • nar. 28.10.1950 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Climats (TV film)
2011 Pour Djamila (TV film)
2010 Les Châtaigniers du Désert (TV film)
2008 Falešné obvinění (TV film)
2006 Mademoiselle Gigi (TV film)
2005 Éliane (TV film)
2004 Mon fils cet inconnu (TV film)
2003 Porteur de cartable, Le (TV film)
2000 Deux femmes à Paris (TV film)
1999 Parents à mi-temps: Chassés-croisés (TV film)
1998 Inventaire, L' (TV film)
1997 Viens jouer dans la cour des grands (TV film)
1996 J'ai deux amours (TV film)
1995 Charlotte dite 'Charlie' (TV film)
1994 Île aux mômes, L' (TV film)
1993 Dočasná rodina (TV film)
1989 Vlak z Vídně (TV film)
1986 La chambre d'ami
1985 Signé Charlotte
1983 Elle voulait faire du cinéma (TV film)
1982 L'apprentissage de la ville (TV film)
1979 Paní Sourdisová (TV film)
1977 On ne badine pas avec l'amour (TV film)

TV seriály

2002 Liberté de Marie, La (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Sexuální obtěžování (S02E02)
Znásilnění (S02E01)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Julie Lescaut (S01E01)
1991 Bonjour la galère (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Une gare en or massif (E37)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Pour Djamila (TV film)
2006 Mademoiselle Gigi (TV film)
2000 Deux femmes à Paris (TV film)
1996 J'ai deux amours (TV film)
1994 Île aux mômes, L' (TV film)
1989 Vlak z Vídně (TV film)
1985 Signé Charlotte
1983 Elle voulait faire du cinéma (TV film)
1981 Je třeba zabít Birgitt Haasovou
1979 Paní Sourdisová (TV film)

TV seriály

2002 Liberté de Marie, La (TV seriál)
1991 Bonjour la galère (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
Les jupons de la révolution (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Looking for Alice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky