foto

Andrej Makarevič

  • nar. 11.12.1953 (64 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kino pro Alexejeva
2012 Rževskij protiv Napoleona
2010 O čjom govorjat mužčiny
2007 Děň vyborov
2000 Tichije omuty
Vitrina (TV film)
1999 8 ½ $
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1995 Staryje pěsni o glavnom (TV film)
1986 Načni snačala
1981 Duše
1975 Afoňovo zmoudření

TV seriály

2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Free to Rock
2009 How the Beatles Rocked the Kremlin (TV film)
2003 Paul McCartney in Red Square (koncert)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace