foto

Eduardo Sacheri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 La odisea de los giles
2015 Tajemství jejich očí - původní scénář
2013 Hurá na fotbal
2009 Tajemství jejich očí

TV seriály

2018 Todo por el juego (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 La odisea de los giles - kniha
2009 Tajemství jejich očí - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace