foto

Jeanne Tremsal

  • nar. 1977
    La Montagne, Loire-Atlantique, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Diplomatin - Böses Spiel (TV film)
2016 Inga Lindström: Láska žije dál (TV film)
2013 Loď snů - Portoriko (TV film)
2012 Geheimnis der Villa Sabrini, Das (TV film)
2011 Láska, děti a touha v srdci (TV film)
Rodinné štěstí (TV film)
2010 Zamilovaní doktoři (TV film)
2009 Lacoma
Letní šálek čokolády (TV film)
2008 Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film)
Rebecca Ryman: Wer Liebe verspricht (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
2007 Bouřlivá léta (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Dva miliony hledají tátu (TV film)
Rosamunde Pilcherová: A najednou to byla láska (TV film)
Wer entführt meine Frau? (TV film)
2004 Rosamunde Pilcher: Pouto lásky (TV film)
V cizím těle (TV film)
2003 Mutter kommt in Fahrt (TV film)
Můj muž, můj život a ty (TV film)
2002 Feiertag
2001 Feindesland
Stopp
Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
2000 Auf die Frauen, die Kunst und das Leben, was wir lieben (studentský film)
DoppelPack
1999 Sweet Little Sixteen (TV film)
Ukulele Blues
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
Zajatci pouště (TV film)
1998 Kai Rabe gegen die Vatikankiller

TV seriály

2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Závodní stáj (S05E04)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
Wilder Kaiser (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky