foto

Atte Blom

  • nar. 1943
    Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Laupeuden laitapuolella
2002 Muž bez minulosti
1999 Juha
1996 Mraky odtáhly
1994 Drž si šátek, Tatjano

Dokumentární

2015 Valokeilassa Atte Blom (TV film)
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2009 Magneettimies
2008 Punk - Tauti joka ei tapa
1994 Total Balalaika Show (koncert)

Hudební videoklipy

1993 Leningrad Cowboy - These Boots (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

1986 Rocky VI

Dokumentární

1972 Kampen om staden

Hudební videoklipy

1993 Leningrad Cowboy - These Boots (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1970 Maaseudun tulevaisuus?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace