foto

Jake Roberts

  • nar. 30.5.1955 (63 let)
    Gainesville, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Peanut Butter Falcon
2018 Parts Unknown
2016 Toxic Tutu
2014 Catch of the Day
College Fright Night
Psychotic State
2012 Little Creeps
1994 Trancers 4: Jack of Swords
1992 Bílí muži neumějí skákat
1988 WWF: Wrestlefest 88
1986 WWF: The Big Event

TV seriály

2016 WWE Story Time (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)
2013 Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

Dokumentární

2015 W.W.E. 24 (TV seriál)
2012 Undertaker: The Streak - 20-0 - a.z.
2011 Stone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All Time - a.z.
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection - a.z.

TV pořady

2017 WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
2014 WWE Hall of Fame 2014 (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2013 The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad)
2006 WWE SummerSlam (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1997 WWE Royal Rumble (TV pořad)
1996 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
1992 Clash of the Champions XX: 20th Anniversary (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
1991 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWF UK Rampage '91 (TV pořad)
WrestleMania VII (TV pořad)
1990 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WrestleMania VI (TV pořad)
1989 WWE Royal Rumble (TV pořad)
1988 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WrestleMania IV (TV pořad)
1987 WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania III (TV pořad)
1986 WrestleMania II (TV pořad)
1985 WWE Saturday Night's Main Event (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)
1960 AWA All-Star Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace