foto

Natalja Rudova

  • nar. 2.7.1983 (37 let)
    Pachtakor, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sčasťa! Zdorovja!
2017 Ljubov v Gorodě Angelov
Ženščiny protiv mužčin: Krymskije kanikuly
2016 Mafija
2015 Čto tvorjat mužčiny 2
Ženščiny protiv mužčin
2014 Něvidimki
2010 Cvětok ďjavola
Ironija ljubvi
V Centurija: V poiskach začarovannych sokrovišč
Zajcev, žgi! Istorija šoumena

TV seriály

2019 BiCheppi (TV seriál)
2018 Bez pamjati (TV seriál)
2016 Tonkij ljod (TV seriál)
2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Predvzjatoje rassledovanije (E24)
Semejnoje dělo (E23)
Dělo na vysšem urovně. Prodolženije (E22)
další epizody (24)
Gjulčataj (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Uslovija kontrakta (TV seriál)
2009 Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky