foto

Patrick Harzig

  • nar. 12.10.1973 (46 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Vítězství lásky (TV film)
1999 Solist - Kein Weg zurück, Der (TV film)
1997 60 Minuten Todesangst (TV film)
1991 In the Eye of the Snake
Místo činu - Smrt mladé dívky (TV film)
1979 Tödlicher Ausgang (TV film)

TV seriály

1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky