foto

Jiří Svetozar Kupka

  • nar. 28.9.1921
    Praha, Československo
  • zem. 4.7.2017 (95 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Generál Eliáš (TV film)
1994 Bludiště (TV film)
1993 Noc rozhodnutí (TV film)
1991 Odsouzen k životu (TV film)
1989 Uzavřený okruh
1988 Herec (TV film)
Piloti
Svědek času (TV film)
1987 Bogan (TV film)
1986 Trvale jasno (TV film)
1985 Políčko (TV film)
Tvář za oknem (TV film)
1984 Aféra Fénix (TV film)
Dlouhý čas naděje (TV film)
1983 Tisíc mil pro tatřičku (TV film)
1982 Archimédův bod (TV film)
Velké malé vody (TV film)
1981 Důkaz (TV film)
Hodina života
1980 Sedm Spartakových dní (TV film)
Světlo z temnot (TV film)
1979 Rukojmí v Bella Vista
Zákon rovnosti (TV film)
1978 Přitažlivost země (TV film)
1976 Bílá růže (TV film)
Strom vědění dobrého (TV film)
Vítek (TV film)
Z nocí požárů (TV film)
1974 Velký oblouk (TV film)
1973 Černé na bílém (TV film)
1971 Muž, který chtěl být bohem (TV film)

TV seriály

1987 Nepolepšitelný starý muž (TV seriál)
1978 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Poselství z neznámé země (S03E08)
Rukojmí v Bella Vista (S03E07)

Dokumentární

1959 Země středu
1958 Hranice světadílů
1957 Muži na palubě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky