foto

Eduard Cortés

  • nar. 1959
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Cerca de tu casa
2012 Bláznivá výhra
Přepadení
2009 Ingrid
2007 Klaun a Führer (TV film)
2005 Otros días vendrán
2003 Desítka na zádech (TV film)
Monica (TV film)
2002 Nijaký život
2000 Caverna, La (TV film)

TV seriály

2015 Merlí (TV seriál)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
1999 La memòria dels Cargols (TV seriál)
1996 Sitges (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Cerca de tu casa
2007 Klaun a Führer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky