foto

Antonín Tázlar

  • nar. 26.5.1923
    Lomnice nad Popelkou, Československo
  • zem. 21.2.1995 (71 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Odsouzen k životu (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
1989 To byl zase den (TV film)
Umění nestárnout (TV film)
1988 Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1987 Agras 01 (TV film)
To se ti povedlo, tatínku (TV film)
1986 Jsou určité hranice (TV film)
1984 Když slunce ztratí sílu léta (TV film)
1982 Posedlost (TV film)
1979 Ohrožené město (TV film)
1977 Měsíční údolí (TV film)
Čas polomů a štěpů (TV film)
1975 Anna mých snů (TV film)
1973 Javorová fujarka (TV film)

TV seriály

1987 Bakaláři (TV seriál)
Angelika (S16E30)
1983 Stavy rachotí (TV seriál)
1981 Muzikanti (TV seriál)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
Režný chléb (E04)
Postel s nebesy (TV seriál)
1979 Tybys (TV seriál)
Frgále (E06)
Poklad (E05)
Lháři (E04)
další epizody (6)
1978 Jedno malé sídlisko (TV seriál)
Dielňa (E06)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
Blažena (E03)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1972 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a rozvod (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky