foto

Kristina Kuzmina

  • nar. 1.3.1980 (39 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ty tolko buď so mnoju rjadom (TV film)
2018 Nikto, krome nas (TV film)
2013 White Swan
2011 Dom na obočině
2010 My iz buduščego 2
Čelověk u okna
2008 Cholodnoje solnce
Volšebnik
2007 Sjem kabinok
2006 Chas pik

TV seriály

2019 Šag k sčasťju (TV seriál)
2017 Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Kumir (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
Ulica (TV seriál)
Ženskij doktor 3 (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Odin děň, odna noč (TV seriál)
Oskolki sčasťa (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Patriot (S02E19)
2013 Vasilisa (TV seriál)
2012 Otryv (TV seriál)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E02)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky