foto

Rolando Ravello

  • nar. 4.6.1969 (50 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Per il tuo bene
2018 La prima pietra
Le Jeu - původní scénář
2017 Perfectos desconocidos - původní scénář
2016 Naprostí cizinci
2013 Tutti contro tutti

Režijní filmografie

Filmy

2020 Per il tuo bene
2018 La prima pietra
2014 Vzpomínáš si?
2013 Tutti contro tutti

TV seriály

2017 Immaturi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky