foto

Eric Radomski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Iron Man & Hulk: Heroes United
2010 Monster High: Otevřené srdce (TV film)
1999 Mindless Bob
1993 Batman a fantom

TV seriály

2013 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
1997 Spawn (TV seriál)
1995 Freakazoid! (TV seriál)
1993 Batman (TV seriál)
Mudslide (S02E03)
1992 Batman (TV seriál)
If You're So Smart, Why Aren't You Rich? (S01E41)
Almost Got 'im (S01E35)

Producentská filmografie

TV seriály

1995 Batman (TV seriál)
The Lion and the Unicorn (S04E05)
A Bullet for Bullock (S04E04)
Catwalk (S04E03)
další epizody (5)
1994 Batman (TV seriál)
Deep Freeze (S03E10)
Lock-Up (S03E09)
Batgirl Returns (S03E08)
další epizody (15)
1993 Batman (TV seriál)
Paging the Crime Doctor (S02E05)
The Worry Men (S02E04)
Mudslide (S02E03)
další epizody (20)
1992 Batman (TV seriál)
What Is Reality? (S01E45)
Off Balance (S01E44)
His Silicon Soul (S01E43)
další epizody (45)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1995 Batman (TV seriál)
The Lion and the Unicorn (S04E05)
A Bullet for Bullock (S04E04)
Catwalk (S04E03)
další epizody (5)
1994 Batman (TV seriál)
Deep Freeze (S03E10)
Lock-Up (S03E09)
Batgirl Returns (S03E08)
další epizody (15)
1993 Batman (TV seriál)
Paging the Crime Doctor (S02E05)
The Worry Men (S02E04)
Mudslide (S02E03)
další epizody (20)
1992 Batman (TV seriál)
What Is Reality? (S01E45)
Off Balance (S01E44)
His Silicon Soul (S01E43)
další epizody (45)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky