foto

Wende Wagner

  • nar. 6.12.1941
    New London, Connecticut, USA
  • zem. 26.2.1997 (55 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 The Green Hornet - a.z.
1973 The Bait (TV film)
1969 Pistole sedmi statečných
1968 Rosemary má děťátko
1967 Covenant with Death, A
1966 Destination Inner Space
Out of Sight
1964 Rio Conchos

TV seriály

1972 The Rookies (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

TV pořady

1950 What's My Line? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace