foto

Adam Sikora

  • nar. 3.5.1960 (59 let)
    Mikołów, Horní Slezsko, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Outsider
2016 Láska v městě zahrad
Powrót Giganta
2010 Ewa

Dokumentární

2015 Bruno Schulz
2006 Boze Cialo

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Outsider
2016 Láska v městě zahrad
Powrót Giganta
2010 Ewa

Dokumentární

2006 Boze Cialo

Host

TV pořady

2013 Český lev 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace