foto

Hannu-Pekka Vitikainen

  • nar. 1968
    Imatra, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Tanssi heikolla jäällä
2015 Armi elää!
2013 Vše pro vlast
2011 War of the Dead
2010 Princezna
Supermään
2009 Kukkulan Kuningas (TV film)
2006 Tomi
2005 Matkamuistoja: Cadiz (studentský film)
Matkamuistoja: Dublin (studentský film)
Matkamuistoja: Pariisi (studentský film)
Matkamuistoja: Tanger (studentský film)
Matkamuistoja: Tábor (studentský film)
2004 Tango (studentský film)
2003 Ilona (studentský film)
2002 Yövieras (studentský film)

TV seriály

2020 Kakarat (TV seriál)
Kohtaus (E12)
Viraali (E11)
Karkuri (E10)
další epizody (12)
Onnela (TV seriál)
Tupaantuliaisjuhlat (S03E10)
Aallon pesula (S03E09)
Saksalaista verta (S03E08)
další epizody (6)
2019 Jarin ja Karin kesäloma (TV seriál)
Onnela (TV seriál)
Keittiöongelmia (S03E03)
Päiväkotipaikka (S03E02)
Uusi koti (S03E01)
2018 Sunnuntailounas (TV seriál)
Palkinto (S01E10)
Arkkivihollinen (S01E09)
Idiootit (S01E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
Parisuhteen vuosihuolto (S02E08)
další epizody (10)
Sorjonen (TV seriál)
Beze stínu (část druhá) (S02E10)
Beze stínu (část první) (S02E09)
Krvavá služka (část druhá) (S02E08)
další epizody (10)
2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)
2013 Nymfit (TV seriál)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
Kultainen häkki (E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2019 Bohové z Molenbeeku
Meren äärellä
2018 Ei tietä kotiin
Silta (TV film)
Siéva
Yrittäjä
2017 Paha poliisi
2016 Sota ja mielenrauha
2015 Hietsu
Talvivaaran miehet
2014 Neljäs kuolema (TV film)
Ulvilan Murhamysteeri
Vaalirahoittaja (TV film)
2012 Itsenäisyyspäivä (TV film)
Komissaari
Sinivalkoinen valhe
Venäjän vapain mies
2011 Jaettu kaupunki
Kansankodin kuokkavieraat (TV seriál)
Lapač duše
Myrskyn silmässä
Onnellisten kaupunki
Tiché toužení
2010 Lamavuosi (TV film)
Omaa luokkaansa
Stadilaista tangoa etsimässä
Ukko ja akka
2009 Laskettu aika (TV film)
Magneettimies
Všichni hoši
2007 Keidas
Pyhän kirjan varjo
Yhden tähden hotelli
Yksin, yhdessä (studentský film)
2006 Pontikkapitäjä
Tupakkatytöt
2005 Paimenet
Rekkamies, isäni (studentský film)
We Will Rock! (TV film)
2004 Iltatähti (studentský film)
2003 Vormelit (studentský film)
2002 Kuningaskobra (studentský film)
2001 Lapsuuden loppu (studentský film)

TV pořady

2012 Velkavangit (TV pořad)

Koncert

2009 Strengin puutarhassa (koncert)

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Wakizashi (studentský film)

Dokumentární

2011 Onnellisten kaupunki

Herecká filmografie

Filmy

2015 Night Goes Long

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Onnellisten kaupunki

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Onnellisten kaupunki