foto

Agnieshka Wnorowska

  • nar. Bialystok, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Paralelní světy
2010 Curling
Krach
Svůdníci žen
2009 Pieds dans le vide, Les
2008 Válečné hry 2: Kód smrti
2006 300: Bitva u Thermopyl

TV seriály

2008 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
C'est jamais assez ! (S03E04)
2007 Durham County (TV seriál)
La Galère (TV seriál)
2006 C.A. (TV seriál)
2003 Auberge du chien noir, L' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky