foto

Dannii Minogue

  • nar. 20.10.1971 (47 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 The Porter
2003 Kylie: Greatest Hits 88-92
1992 Secrets

TV seriály

2008 Beautiful People (TV seriál)
1988 All the Way (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1976 The Sullivans (TV seriál)

Dokumentární

2014 Australia: The Story of Us (TV seriál)
2012 The Talent Show Story (TV seriál)
2007 White Diamond
2003 Australian Classics: Volume 2
2002 Spinning Around: The Kylie Minogue Story (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2009 Cheryl Cole's Night In (TV pořad)
Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2007 Australia's Got Talent (TV pořad)
The Kylie Show (TV pořad)
2006 It Takes Two (TV pořad)
2005 Faktický odborník (TV pořad)
X Factor, The (TV pořad)
2004 Dancing with the Stars (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2003 Greeks on the Roof (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Mornings with Kerri-Anne (TV pořad)
2001 Audience with Kylie Minogue, An (TV pořad)
TV Burp (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
On a tout essayé (TV pořad)
Rove Live (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Live & Kicking (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1987 Video Hits (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1971 Current Affair, A (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace