foto

Heikki Färm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Baby Jane
2018 Rozesmát, nebo zemřít
Tyhjiö
2017 Sosiaalinen yhteys
2015 Häiriötekijä
Lasikatto
2013 Ti praví
2012 Onni
Vyšetřování
2010 Zasloužím si respekt
2009 En koskaan sanonut
2008 Tyttöjen ilta
2006 Unna a Nuuk
2005 Den stora resan
Mittari
2004 Můj kamarád Henry
2003 Ei siihen kuole
2002 Kuutamolla
2000 Bad Luck Love
Pelon maantiede
1997 Koverhar - lihanleikkaajan kolme päivää (studentský film)
Sběratel
Sisämaalainen
1996 Juna
Samalla tiellä (studentský film)
1995 Sirpaleita (studentský film)
1994 Recycle Man (studentský film)
Susi tulee
1993 Julma maaseutu (studentský film)
Nälkä (studentský film)
1992 Antakaa eläinten nukkua rauhassa (studentský film)
Juha Antti-Poika
Puikkoristikko
The Other Side (studentský film)

TV seriály

2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Mustat lesket (TV seriál)
Elämän laukkapoluilla (S02E05)
"Joku haluaa meidät hengiltä" (S02E01)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
další epizody (12)
2011 Helppo elämä (TV seriál)
Uusperhe (S03E01)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
2007 Runoja & Roskia (TV seriál)
2003 Täysin työkykyinen (TV seriál)

Dokumentární

2018 Yrittäjä
2016 Joka toinen pari
Kuun metsän Kaisa
2015 Návštěva
Äidin toive
2014 Eedenistä pohjoiseen
Tolonen
2013 Hilton!
Hukkamies
Perukka
Viru - tarinoita hotellista
2012 Canned Dreams
Lidský rozměr
Virtuaalinen sota
2011 Aranda
Viisi fragmenttia empatian luonteesta (studentský film)
2010 Auf Wiedersehen, Finsko
Into Eternity: A Film for the Future
Kaaskerin Lundström
Leikkipuisto
Mannerheim - Jörn Donnerin kertomana (TV seriál)
Nazí v sauně
Stadilaista tangoa etsimässä
Ticho na prodej
Vysoký muž
2008 Kausi (TV film)
2007 Family Meeting
2006 Kevät
Sota
2005 Rahan jäljillä (TV film)
2004 Pitkin tietä pieni lapsi
2001 Aki Kaurismäki (TV film)
Emma
Joutilaat
1999 Sata sukupolvea
1998 Stát psů
1996 Synti - dokumentti jokapäiväisistä rikoksista
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
Orjia ja piikoja (studentský film)
1994 Uskolliset (studentský film)
1988 P.O.V. (TV seriál)

TV pořady

2008 Operaatio Maa (TV pořad)

Hudební videoklipy

1996 Ann Bell Fell: Rainy Dayz (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Klassikko
2000 Pelon maantiede

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Julma maaseutu (studentský film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 Sopimus

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace