foto

Kaarlo Halttunen

  • nar. 18.8.1909
    Lappeenranta, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 8.3.1986 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Pohjantähti
1971 Varo, autuas (TV film)
1970 Tilapää (TV film)
1969 Liftimatka jonnekin (TV film)
1968 Teatterituokio: Demokratia (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1967 Kahden maanantain muisto (TV film)
Oppenheimerin tapaus (TV film)
Sodan ja rauhan äänet (TV film)
1966 Biedermann ja tuhopolttajat (TV film)
Juudas (TV film)
Lokki (TV film)
Talonpojan perintö
1965 Keinumorsian (TV film)
Pariisilaissolmio (TV film)
Woyzeck (TV film)
1963 Joku teistä (TV film)
Kahden kiukku (TV film)
Marie Octobre (TV film)
Ruusutili (TV film)
Totuus on armoton
Virhelaskelma (TV film)
1962 Ihana seikkailu
Oidipus (TV film)
Yksityisalue
1961 Kihlaus (TV film)
Minkkiturkki
Paljon melua tyhjästä (TV film)
Pikku Pietarin piha
1960 Skandaali tyttökoulussa
1959 Kovaa peliä Pohjolassa
Rippiaitta (TV film)
1958 Kahden ladun poikki
Mies tältä tähdeltä
Niskavuoren naiset
Už nikdy nebude zítra
1957 1918
Herra Sotaministeri
Risti ja liekki
Vieras mies
1956 Kaiken varalta
Silja - nuorena nukkunut
Viisi vekkulia
Yhteinen vaimomme
1955 Lähellä syntiä
Neznámý voják
Pastori Jussilainen
1954 Herrojen Eeva
Kasarmin tytär
Kovanaama
Morsiusseppele
Mä oksalla ylimmällä
Opri
1953 Jälkeen syntiinlankeemuksen
Se alkoi sateessa
1952 Kulkurin tyttö
Mitäs me taiteilijat
Niskavuoren Heta
Radio tulee hulluksi
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
Yhden yön hinta
Yö on pitkä
1951 Gabriel, tule takaisin
Lakeuksien lukko
Pitkäjärveläiset
Radio tekee murron
1950 Maija löytää sävelen
Tanssi yli hautojen
1949 Kalle-Kustaa Korkin seikkailut
Kanavan laidalla
Orpopojan valssi
1948 "Sankari kuin sankari"
Ihmiset suviyössä
Neljästoista vieras
Ruusu ja kulkuri
Toukokuun taika
1946 Menneisyyden varjo
Viikon tyttö
1945 Kolmastoista koputus
Valkoisen neilikan velho
Vuokrasulhanen
1942 Kuollut mies rakastuu
1940 Kyökin puolella
1939 Rakuuna Kalle Kollola
1938 Elinan surma
1933 Ne 45000

TV seriály

1970 Punainen silkkikenkä (TV seriál)
1967 Hulukkoset (TV seriál)
Pidättekö ostereista (TV seriál)
1966 Susikoski (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1961 Jean Sibelius kodissaan - vyp.
1957 Kuinka draama syntyy
1953 Taistelun vuosilta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky